Dit udbytte

Det var et værdifuldt samarbejde, både for mig og virksomheden. Ninnas tilgang til planlægning og udførelse af virksomhedens marketingopgaver bar præg af en stærk forretningssans.

Ejerleder

Som ejerleder i en mindre eller mellemstor virksomhed har du sat retningen for virksomhedens markedsføring.

I dag er ansvaret for jeres markedsføring fortsat eller til dels dit, måske i samarbejde med et marketingbureau, en kollega eller studentermedhjælper.

Virksomheden udvikler sig i takt med markedet og efterspørgslen på jeres produkter eller services. Jeres markedsføring har derfor brug for, nogle årlige “eftersyn” og løbende tilpasses for at skabe resultater på både den korte og den lange bane.

Digitalisering stiller i høj grad krav til en dynamisk måde at arbejde på.

I 2017 havde jeg fornøjelsen af at ansætte Ninna, i en nyoprettet stilling som Marketingkoordinator, med reference til min rolle som Salgsdirektør. Det var et værdifuldt samarbejde, både for mig og virksomheden. Ninnas tilgang til planlægning og udførelse af virksomhedens marketingopgaver bar præg af en stærk forretningssans. Hun fik hurtigt en forståelse for virksomhedens produkter og markeder, og tog efter kort tid fuldt ejerskab over marketingfunktionen. Som Salgsdirektør gav det mig mere overskud til andre opgaver, samtidig med at jeg stadig var inddraget i beslutningerne. Det var trygt at overdrage opgaverne til Ninna, hun skaber hurtigt et overblik og løser alle opgaver med en professionel og energisk tilgang.

Christian Pedersen

Bestyrelsesmedlem, H.P. Entreprenørmaskiner A/S

Dit udbytte efter en snak om strategi og økonomi - Marketing mindful

Det kan jeg gøre for iværksætteren

Jeg hjælper dig med at komme en tur op i helikopterperspektiv, så du ser din virksomhed ovenfra. På den måde får vi sammen et overblik over, hvad du gør i dag, hvad der fortsat giver mening og om noget skal ændres eller helt fjernes.

Jeg hjælper dig med at få overblik, struktur og retning. Så du er sikker på hvem, hvor og hvordan du skal kommunikere for at nå din målgruppe.

Jeg er din wingwoman, der hjælper dig med at  at holde snuden i sporet og fastholde din retnig mod målet og finde modet til at blive mere synlig i din markedsføring.

Jeg er din sparringspartner og rådgiver, som giver dig overblik, struktur og hjælper dig med at finde den specialist, som du har brug for, til at løse en konkret marketingopgave.

Kontakt mig for en uforpligtende samtale om, hvordan jeg kan hjælpe dig.

Igennem mit fantastiske netværk fandt jeg Ninna. Hendes væsen gjorde, at jeg med det samme følte, vi var et match. Jeg var et sted, hvor jeg kunne mærke, at jeg som enkelperson i min voksende fotografvirksomhed ikke længere kunne overskue de mange forskellige hatte man har på. Ninna var den perfekte person til at hjælpe mig med at sortere og strukturere i den ellers meget uoverskuelige markedsføring – især med flere og flere produkter på hylderne.

Da jeg startede min virksomhed, vidste jeg, at det første jeg ville have hjælp til var markedsføring. Siden jeg har fået Ninna med “ombord” føler jeg mig ikke længere alene. Hendes rolige væsen og det overblik hun har over opgaverne giver mig så meget ro, det er guld værd. Udover det glæder jeg mig også på det personlige niveau til hvert møde med Ninna og jeg er yderst taknemmelig.

Jeg er så glad for at hun har kapacitet og lyst til at hjælpe mig med at løfte min markedsføring og gøre det hele nemmere og meget mere overskuelig for mig. Hendes evnen til at forstå mig og sætte sig ind i mit personlige brand er fantastisk. Tak for dig, Ninna.

Eva Walther

Fødselsfotograf, videograf og online underviser

Ensretning af de grafiske linjer i virksomheden
Få større udbytte af din markedsføring med Marketing mindful

Det kan jeg gøre for ejerlederen

Er udviklingen hos jer sket så hurtigt, at jeres markedsføring ikke er fulgt med?
Måske trænger den til et eftersyn?

Får I koordineret opgaverne med det marketingbureau I samarbejder med -og fulgt op, så I får nok ud af jeres investering? 

Jeg kan hjælpe dig med at arbejde systematisk med jeres marketing, så I opnår et godt og værdiskabende samarbejde med et marketingbureau eller freelance marketingspecialister.

Kontakt mig for en uforpligtende dialog om hvordan jeg kan hjælpe dig

When Ninna first started working for H.P. Entreprenørmaskiner, I was very impressed with how quickly she became familiar with the construction industry. Throughout the past four years, Ninna did an excellent job at promoting Hitachi products in Denmark through a wide range of marketing activities. She is a true marketing professional and I am sure she will excel in this new challenge. I am also confident that Ninna’s business will grow thanks to her dedication, hard work and open-minded and pleasant personality.

Ghislaine Jonker

PR & Communication Manager, Hitachi Construction Machinery Europe

Iværksætter - Startup

Jeg hjælper dig, der er iværksætter / startup virksomhed.

Du har gjort det først seje benarbejde, fået en retning på dine produkter/ydelser og opbygget en mindre eller større kunderskarre.

Som iværksætter brænder du for dine produkter/ydelser. Serviceringen af dine kunder har din største opmærksomhed, for de skal have den bedste oplevelse hos dig og mærke værdien af det du hjælper dem med.

Genkender du det her?

Som Iværksætter ved du, at salg og marketing er kerneopgaver i din virksomhed, men opgaverne er vokset dig over hovedet. I starten hang du i og gjorde det meste selv, men du kan se, at den tid du lægger i arbejdet nu er bedre brugt på salg og produktudvikling.

Måske er din marketingmotivation faldet. Det tager for lang tid for dig, teknikken driller og du har mistet overblikket i takt med, at du har fået flere produkter og flere kunder. Måske er din målgruppe ikke helt den samme, som da du startede din virksomhed.

Måske er det tid til at udlicitere dine marketingopgaver til en specialiste eller et marketingbureau?

 

Er du klar til at få lagt en plan?

Vil du vide mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig med at få et bedre udbytte af din virksomheds markedsføring?