NetWalk

Historien bag

I marts 2022 startede jeg NetWalk, fordi jeg oplevede værdien i at holde aktive pauser fra arbejdsdagen, i fællesskab. Kombinationen af en gåtur og netværkssnakke er en dejlig uformel måde at netværke på.

Jeg vil gerne være med til at give mange andre muligheden for aktive netværksoplevelser. Jeg tror på, at det er med til at øge trivsel og styrke både vores mentale og fysiske sundhed. Så vi i højere grad trives i gode, lange og berigende arbejdsliv.

Med et arbejde, der i høj grad består af opgaver foran skærmen, er det tiltrængt med pauser i løbet af dagen. Det kan dog være svært at få holdt de vigtige pauser. 

Derfor voksende idéen om at koble en gåtur sammen med et fællesskab, for det forpligter -på den gode måde.

Derfor skal du med

NetWalk er en måde at sikre sig selv en aktiv pause i løbet af dagen. Når turen er planlagt og man forpligter sig i en aftale med andre, er der større chance for at komme væk fra skrivebordet.

På NetWalk er vi en blandet flok af både selvstændige, ansatte, virksomhedsejere, jobsøgende og studerende.

Vil du også gerne have flere aktive pauser ind i din dag? Har du en relation til eller interesse i erhvervslivet i Horsens?

Så snup muligheden for en aktiv pause i fællesskab.

På vores times gåtur får du som en ekstra gevinst, indfriet halvdelen af den anbefalende daglige motion💡 

NetWalk Horsens

NetWalk torsdag d. 24. august

Er dit batteri også fladt minde på dagen?🪫

Da jeg startede min virksomhed i 2021, gik jeg på opdagelse i, hvordan jeg kunne få lagt aktive pauser ind i hverdagen og prioriterede tid til at netværke. På NetWalk får du mulighed for begge dele på én gang. Et lokalt netværk og en pause fra dagens opgaver.

NetWalk 8. juni 2023

NetWalk torsdag d. 8. juni 2023

Som ansat savnede jeg et netværk og aktive pauser i løbet af min arbejdsdag. Jeg tænkte, at det var mit eget ansvar. 

På NetWalk er vi en blandet flok af både selvstændige, ansatte, jobsøgende, studerende. En fortalte at det var arbejdspladsen, der havde opfordret til at gå med på NetWalk🙌

NetWalk 11. maj 2023

NetWalk torsdag d. 11. maj 2023

NetWalk er netværksgåture for dig, der har en relation til eller interesse i erhvervslivet i Horsens og omegn. Du ønsker at udvide dit netværk, møde mennesker, sparre med andre og skabe nye relationer. Kom med og oplev værdien af en gåtur midt på dagen i kombination med uformelle netværkssnakke. Tag en aktiv pause fra dagens opgaver og få et par kilometer i benene. Se hvem du skal gå med og tilmeld dig allerede i dag.

NetWalk april 2023

NetWalk torsdag d. 13. april 2023

Aktive pauser i løbet af arbejdsdagen øger dit overskud og din effektivitet. Så tage en pause fra skrivebordet og kom med, når vi sammen får et par kilometer i benene og netværker. På NetWalk er vi en blandet flok, der alle har (eller ønsker at have) en relation til erhvervslivet i og omkring Horsens. Skal du med? Se hvem du skal gå med og tilmeld dig allerede i dag.

NetWalk Horsens 9. marts 2023. Marketing Mindful

NetWalk torsdag d. 9. marts 2023

Tak for endnu en skøn NetWalk i ☀️ og summen -snakken løber imens vi går🙋🏻‍♀️

NetWalk 10. februar 2023

NetWalk 9. februar 2023

Vi var endnu en gang heldige med vejret på NetWalk og sikke en fin tilslutning med både nye og “gamle” NetWalkere. Tak for endnu en berigende gåtur, hvor netværkssnakkene gik hurtigere end vores ben. 

NetWalk 19. januar 2023. Marketing Mindful.

NetWalk 19. januar 2023

Jeg er vild med de her netværks-gåture😃

I vender tilbage på NetWalk – det er så fedt at se, at det skaber værdi for jer. Og dejligt at møde alle jer nye NetWalkere, som kommer med for at afprøve, hvad en netværks-gåtur kan for jer. Endnu en gang brød solen frem netop som vi skulle ud at gå☀️ Det er da god timing. Tak fordi I gik med på NetWalk🙋🏻‍♀️

NetWalk 6. december 2022. Marketing Mindful.

NetWalk 6. december 2022

På NetWalk får du halvdelen af den anbefalende daglige motion 💡

Med lidt kalendergymnastik kan der listes mange gåture ind på en dag. Gå til et møde frem for at tage bilen. Parker 10 min. gang fra kontoret. Planlæg gå-møder. Gå imens du taler i telefon

På den måde kommer der naturligt nogle kilometer i benene hver dag. Min egen udfordring er, at jeg ofte er for tidsoptimistisk. Når der ikke er tid, så er bilen det nemme valg. Du kan også netværke på en fælles gåtur.

NetWalk 19. januar 2023. Marketing Mindful.

NetWalk 15. november 2022

NetWalk er din aktive pause fra dagens arbejdsopgaver, hvor du netværker på en fælles gåtur.

NetWalk 6. december 2022. Marketing Mindful.

NetWalk 6. oktober 2022

 

På en NetWalk faciliterer jeg turen. Det betyder, at du får talt med 6-7 personer på hver gåtur. Du skal blot møde op, have lyst til at netværke og nyde din aktive pause.

NetWalk

NetWalk 15. september 2022

Måske har du også oplevet, at de beslutninger og mål du sætter, kan være svære at opnå alene. Især hvis det handler om en forandring, som du godt ved vil være sund eller god for dig, men som du ikke er super motiveret for at gøre😳 Forandring kan være svær at skabe alen og meget nemmere -og sjovere at gøre sammen.

NetWalk

NetWalk 18. august 2022

På NetWalk inspirerer vi hinanden til mere netværk og ikke mindst mere værdiskabende netværk. Der er ikke én rigtig måde at netværke på. Jeg vil opfordre dig til at give lidt af dig selv, når du netværker på gåturen og vær nysgerrig på, hvad den anden har at fortælle. Det er ofte de snakke der giver værdi🤩

NetWalk Horsens

NetWalk 6. juli 2022

NetWalk er din aktive pause fra dagens arbejdsopgaver. På en NetWalk faciliterer jeg turen. Du skal blot møde op, have lyst til at netværke og nyde din aktive pause. 

NetWalk 6. december 2022. Marketing Mindful.

NetWalk 1. juni 2022

På en NetWalk faciliterer jeg turen. Det betyder, at du får talt med 6-7 personer på hver gåtur. Du skal blot møde op, have lyst til at netværke og nyde din aktive pause.

NetWalk

NetWalk 28. april 2022

På en times guidet NetWalk får du udvidet dit netværk med nye kontakter fra erhvervslivet i Horsens. Kom med og få et par kilometer i benene i kombination med uformelle netværkssnakke.

NetWalk

NetWalk 30. marts 2022

Husker du at træne din netværksmuskel? 😃 Hvad med en times pause fra arbejdsopgaverne? Der sker noget med vores tanker, når vi bevæger os. Kender du det at gå i stå midt i en opgave? Det kan hjælpe enormt meget at flytte sig fysisk væk fra den og lave noget helt andet. En pause kan give fornyet energi og nye vinkler. Det kan bare være lidt svært at give sig selv lov til at holde den nødvendige pause, især når der er travlt.

.

Tilmeld dig NetWalk nyhedsbrevet herunder

I nyhedsbrevet får du information om de kommende NetWalks og effektive netværks-tips, som du kan benytte på din næste NetWalk.


Er du klar til at få lagt en plan?

Vil du vide mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig med at få et bedre udbytte af din virksomheds markedsføring?