Strategisk Rådgivning, planlægning og hjælp til eksekvering

Jeg hjælper dig med at skabe retning i din virksomheds kommunikation, marketing og visuelle udtryk, som er i tråd med jeres værdier og forretningsmål.

Kommunikationsstrategi

Du markedsfører for at skabe synlighed og øge dit salg. Jeg hjælper dig med at arbejde strategisk med din kommunikation og markedsføring, så du øger sandsynligheden for at ramme din målgruppe og få dem til at udføre den ønskede handling.

 

Marketingstrategi

For at sikre sammenhæng i jeres markedsføring og at I opnår jeres mål, kortlægger vi sammen jeres målgruppe(r), kunderejsen og beslutter hvor der skal justeres i jeres nuværende markedsføring, om der skal laves nye tiltag eller om noget skal udfases.

kontakt marketing mindful

Uvildig rådgivning om jeres marketingbehov

Kender du din virksomheds reelle marketingbehov? Jeg har flere års erfaring med onlinemarketing og bureausamarbejde. Jeg kan give dig uvildig rådgivning i forbindelse med de aftaler, du indgår med et marketingbureau, så du får mest muligt ud af jeres samarbejde.

Planlægning og overblik over marketingaktiviteter

Sammen planlægger vi indhold til jeres sociale medier og målretter jeres budskaber, så de giver værdi for jer, jeres kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere.

 

strategimøde marketing mindful

Korrektur på SoMe, hjemmeside og salgsmateriale

Jeg læser korrektur på jeres salg- og marketingmateriale og rådgiver om, hvordan og hvor I kan opnå størst værdi med det specifikke materiale, til en specifik målgruppe.

Kortlægning af opgaver ved ansættelse af marketingkoordinator eller studentermedhjælper

Dine medarbejdere skal have den bedste start hos jer. Jeg kan hjælpe dig med at strukturere og planlægge opstarten hos jer.

 

Strategimøde med Marketing Mindful
marketing mindful planlægningsmøde

Branding

Virksomhedens brand bygges op omkring jeres værdier, produkter, ydelser, services og kulturen, der skabes af de mennesker, der er en del af virksomheden. Jeg kan hjælpe dig med et 360 grader gennemsyn af jeres kommunikation og marketing, så vi sammen kan lægge en plan, der sikrer ensretning i virksomhedens udtryk og kommunikation.

 

360º gennemsyn af kommunikation og marketing

Jeg rådgiver ud fra et helhedsperspektiv, med tanke på hele virksomheden -medarbejdere, kunder, samarbejdspartnere, leverandører og med afsæt i jeres vision og værdier. Jeg trækker på min erfaring fra tidligere arbejde i både salgs- og marketingafdelinger samt samarbejde med ledelsen og forklarer i et uakademiske sprog.

 

Dit udbytte efter en snak om strategi og økonomi - Marketing mindful

Tidsbestemte projektopgaver

I samarbejde med jer kan jeg løse en konkrete opgave i en tidsbestemt periode.

Det kan være i forbindelse med udarbejdelse af jeres kommunikationsstrategi, hvor jeg efterfølgende er tovholder på planlægning og eksekvering.

Ensretning i jeres grafiske linje

Jeg hjælper dig med at skabe struktur og et system, der sikre at jeres logo, farver og skrifttype benyttes korrekt i alt jeres trykte og online salgsmateriale, på jeres facader, biler, skilte etc.

 

Overblik og struktur på dine marketing opgaver - Marketing mindful

Ansættelse af marketingkoordinator eller studentermedhjælper

Overvejer du at ansætte? Jeg kan hjælpe dig med at beskrive marketingopgaverne og den profil, som I kan skabe størst værdi med.

Planlægning af messer og events

Jeg kan hjælpe dig med en struktureret planlægning af jeres marketingaktiviteter i forb. med messer, events og åbenthusarrangementer.

 

Er du klar til at få lagt en plan?

Vil du vide mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig med at få et bedre udbytte af din virksomheds markedsføring?